Bedrijven

De nieuwe vrijdagmiddagborrel

Iedere werkgever wil een gezonde organisatie met vitale medewerkers. Een medewerker die lekker in z’n vel zit heeft meer energie en staat een stuk positiever in het leven. Hij is productiever en vitaler en dat zorgt niet alleen voor een gezondere energiekere organisatie, het draagt ook bij aan een lager ziekteverzuim. Preventie is het nieuwe genezen, zeker nu.

Bij The Training Dock wordt de drempel om te gaan trainen zo laag mogelijk gemaakt. Door de sportschool naar de organisatie of bedrijf toe te brengen kan er onder werktijd of aansluitend op de werktijden getraind worden. We trainen met de voordelen van binnen sporten, maar dan in de buitenlucht; The Training Dock is een thuishaven op locatie.

We bieden kant en klare pakketten maar los daarvan zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact op, dan kijken we samen naar de behoefte en bijpassende mogelijkheden. Of boek een try-out om te kijken of The Training Dock past bij jouw bedrijf.

Investeer vandaag nog op een eigentijdse manier in de gezondheid van jouw personeel en de sportcultuur binnen je organisatie. Samen maken we sporten net zo leuk als de wekelijkse VRIMIBO.