Over

Meet the trainer

een ervaren personal trainer

“Mijn drang om te sporten komt voort uit een periode waarin ik niet goed in mijn vel zat. Dit was tijdens mijn puberteit. Een moeilijke jeugd en het zoeken naar mijn identiteit droegen daaraan bij.  Ook voor mijn familie was het op zijn minst vervelend om te zien dat ik moeite had met het controleren van mijn emoties.

Tot mijn oom me het advies gaf om hardloopschoenen aan te schaffen en te gaan hardlopen. Eigenwijs als ik was had ik het gevoel dat hij me niet snapte en hardlopen geen invloed kon hebben op m’n gevoel. Maar uiteindelijk ben ik het eens gaan proberen. Op karakter liep ik een rondje van nog geen 3 kilometer. Ik was volledig buiten adem en ging met mn armen en benen gespreid op de grond liggen uithijgen. Het voelde zo lekker. Met het verstand op nul, de blik op oneindig bezig zijn met je lichaam in plaats van vast zitten in gedachtes. 

Met de kennis van nu was dit het beste dat ik voor mezelf gedaan heb: gewoon een rondje hardlopen. Elke week liep ik weer verder en daar werd mijn passie voor sporten geboren; hier heb ik controle over, ik kan doelen zetten die ik vervolgens ook behaal. Ik voelde me na afloop van een training beter dan ervoor. 

Dit zorgde ervoor dat ik zelfverzekerder werd en beetje bij beetje ging ik mezelf gezonder en gelukkiger voelen. Dit is wat ik gun aan andere mensen en dé reden waarom The Training Dock bestaat.”